• Реєстрація

" Відверто про війну" з Олександром Ябчанкою

  28 березня у Червоноградській публічній бібліотеці відбулась зустріч “Відверто про війну” - із командиром роти “Гонор” відомого батальйону “Да Вінчі” 59 ОМБ - Олександром Ябчанкою.
В минулому Олександр Ябчанка - лікар-педіатр, експерт із питань охорони здоровʼя, громадський діяч та викладач Школи публічного управління Українського католицького університету. Та після повномасштабного вторгнення пішов на службу до роти «Гонор», що входить до складу 1-го окремого механізованого батальйону «Вовки Да Вінчі» імені Дмитра Коцюбайла.
В рамках зустрічі Олександр розповів про історію батальйону «Вовки Да Вінчі», про технічне забезпечення та роботу медичної служби та чому варто обрати для несення служби саме роту «Гонор». Окрім цього йшлося про війну в цифрах, воєнну стратегію та шлях, який приведе нас до перемоги над кровожерним ворогом.
Нажаль, зустріч нам довелось завершувати в укритті, адже пролунало сповіщення про повітряну тривогу.
  Дякуємо Олександру Ябчанці за інформативну розмову, за несення служби на захист нашої держави та зичимо якнайшвидшого повернення додому цілим та неушкодженим з омріяною нами Перемогою!
466467
468469
777step.net