• Реєстрація

То хто ж це такий громадський лідер?

   Сучасна людина лідерство визначає як здатність надихати і пробуджувати бажання працювати у своїх однодумців чи співробітників. То хто ж це такий громадський лідер?
   Щоб бути лідером, самого бажання буде недостатньо. Лідерство починається з самоорганізації, визначення цілі та розуміння кінцевого результату, також лідер повинен вміти відстоювати власну позицію, проявляти ініціативу та вміти сказати перше і останнє слово. А ще, не забувати робити компліменти оточуючим.
   Лідер – це людина , яка побудувала себе сама та вміє брати відповідальність за себе і за інших. Спочатку - за себе, за правильність обраного шляху; потім - за інших, які йдуть за ним.
   Тренінг "Громадське лідерство", що відбувся 7 травня в центральній бібліотеці міста за сприяння ГО Самопоміч Червоноград, проведений Юрієм Стариком - експертом у сфері маркетингу, блогосфери та міжнародних проектів, ведучим курсів і клубів "Ораторське мистецтво", "Ефективний тайм - менеджмент", "Лідерство у спілкуванні" дав можливість присутнім зрозуміти функції лідера та формування власної лідерської позиції. Учасники тренінгу не тільки долучились до дискусійної розмови - хто є лідером, яким повинен бути лідер та якими якостями повинен володіти а й дізнались основні принципи ораторської майстерності.
   Всім, кому був цікавий і корисний тренінг пропонуємо взяти учать у наступному тренінгу «Професійна самореалізація», тож слідкуйте за оголошеннями.

777step.net