• Реєстрація

Літературні акорди з Олександром Свєтогоровим

Руслана Федюк, бібліограф ЦМБ

   Теплого, весняного, сонячного дня, 2 квітня, в Червоноградській центральній бібліотеці відбулась творча зустріч з нашим земляком письменником - бардом Олександром Свєтогоровим.
   Олександр презентував читачам та гостям бібліотеки дві свої книги – «Найромантичніше кохання» та «Хлопці, дівчата: гарні стосунки». Велася щира, дружня розмова, гість згадував своє дитинство, юність, роки праці в Червоноградській СШ №8 та при львівській ГО «Молодь на роздоріжжі». Мабуть, набутий досвід, як педагога, організатора, психолога і спонукав до написання цих книг. Як казала менеджер книгарні «Книжковий Дворик» Анастасія Левкова, що на українському книжковому ринку немає подібної літератури для підліткового і юнацького віку на теми кохання, шлюбу та статевих стосунків.
   Роздумувати про сенс життя, про щастя, радити, можна не тільки прозово, але й поетично. Розповідь письменника дуже влучно доповнили та додали романтичного настрою вірші Віри Олеш та Оксани Кузів. Ну, а кожен чудовий вірш має шанс стати чудовою піснею. В цьому ми переконалися, коли письменник взяв до рук гітару. Звучали пісні на слова Павла Тичини, Ліни Костенко, Євгена Маланюка, музику до яких написав Олександр Свєтогоров.
   Тож згодом наша « Галерея літературних зустрічей» поповниться ще однією світлиною цікавої, творчої особистості.
   Більше фото шукайте на нашій сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/CervonogradskaCBS

 

777step.net