• Реєстрація

" УКРАЇНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ"

   У четвер, 23 лютого, у центральній бібліотеці у рамках спільного проекту Центральної міської бібліотеки, Українського католицького університету та Відділу внутрішньої та інформаційної політики роботи з молоддю Червоноградської міськради "УКРАЇНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ" відбулась перша зустріч у 2017 році − семінар-тренінг під назвою «Пошук ідеї для реалізації». Лектор − заступником керівника відділу рекрутингу та студентської кар'єри УКУ, голова Львівської організації Спілки Української Молоді (СУМ) Андрій Фендик.
   У гості у читальний зал завітала найактивніша молодь міста − Учнівське самоврядування м.Червоноград на чолі з Надією Земницькою. На початку зустрічі бібліотекарі Ольга Черненко та Надія Тіхтей ознайомили присутніх з новими надходженнями бібліотеки − літературою для юнацтва, історією бібліотеки та її фондами, окремими виданнями та книжковими серіями, що є у книгозбірні.
   Отож, під час тренінгу майстерно проведеного Андрієм Фендиком вчились шукати ідеї, ділитись ними та реалізовувати, а також складали рекламні тексти, ділились мріями, виконували завдання, пили чай, їли печиво і просто надували бульбашки. А на завершення отримали подарунки! За словами учасників тренінгу: «Було цікаво та весело! Було неймовірно». Вдячні усім, хто долучився до зустрічі! Попереду – нові тренінги впродовж усього року − запрошуємо!

777step.net