• Реєстрація

«Давай розфарбуємо небо»

Надія Пилипчук,провідний методист МЦБС

   19. 10. 2014 року о 13.30 у читальному залі центральної бібліотеки відбулась презентація книги молодої рівненської письменниці та музикознавця Анни Шпилевської "Симфонія хаосу".
   Анна Шпилевська– молода українська письменниця, етномузиколог, солістка етно-гурту «Трояка Ружа». Лауреат літературної премії ім. Михайла Дубова (листопад, 2013) та "Золотий апельсин" Палацу Дітей та молоді, місто Рівне (січень, 2014) за дебютну книгу "Симфонія хаосу". Видання здійснено за кошти грантів голів Рівненських облдержадміністрації та облради. Живе і працює у Львові.
   Книга містить декілька невеликих повістей, оповідань-замальовок, міні-есеїв, написаних чудовою мовою, зокрема на гуцульському діалекті. Теми різні – від містичних мотивів старих легенд до сучасних реалій буття з їх непростими моральними проблемами. Щодо віршів, то у Анни безумовний талант до їх написання. Поетичні ,щирі вміло переплітались з автентичним співом гурту «Трояка Ружа».
   Зустріч відбулась за підтримки депутата Львівської обласної ради Петра Федашка. Тетяна Федашко презентувала книги для центральної бібліотеки. А книгу авторки купили і подарували бібліотеці представники «Самопомочі».

777step.net