• Реєстрація

«Мій вусатий, муркотливий менший друг»

В перший день весни - 1-го березня відзначається Всесвітній день кота. Ці милі, переважно пухнасті і ласкаві тварини, давно і по праву заслужили у людей повагу й любов. Про котів є багато цікавої інформації.
І ось бібліотека – філія № 9 в неділю 3 березня провела інформаційний репортаж, присвячений Всесвітньому Дню кота.
«Секрети котології»: історію походження сімейства кошачих, про їхніх предків, про одомашнення кішок розповідали бібліотекарі. Цікавою була інформація про незвичайні властивості кішок, про їхню відданість господарям, уміння передбачати природні катастрофи тощо.
Захоплено та з любов’ю говорили про своїх друзів – кішок, про випадки з життя своїх вихованців, їх смаки, уподобання, а також продемонстрували світлини власних котиків читачі бібліотеки: Гайова Марія, Туркевич Аня, Кунах Андрій, Аль - Омар Ангеліна, Бовтюх Валерія, Маяк Таня, Козуб Анастасія та інші.
Усі взяли участь у вікторині «Знавці котячого життя». Найкращі відповіді були оцінені призами.
Увазі читачів бібліотекарі представили цікаві книги про домашніх улюбленців – котів на книжковій виставці «Мій пухнастий друг».
Гарний особливий настрій, що створили читачі своєю безпосередністю, щирістю та майстерними захоплюючими котиковими історіями панував в бібліотеці в цей день.
І для всіх – всіх лунала музика – юна скрипачка та читачка бібліотеки Ангеліни Аль-Омар зачаровувала мелодією скрипки.

777step.net